DeelnemersDEELNEMERS 2019

Hieronder de deelnemers van het Preuve Festijn 2019 die op dit moment bekend zijn. Er zullen er snel meer volgen!Enrico's mobiele Houtoven Pizzeria

Gefascineerd door de Italiaanse keuken presenteren wij een heel andere belevenis van Pizza eten. Met uitsluitend verse ingrediënten worden bij u op locatie de pizza's in een houtgestookte pizza-oven bereid.

Buon appetito!

De pizza's worden rijkelijk belegd met verschillende ingrediënten, zoals: echte mozerella italiaanse salami's ham kaas vis vlees groente etc

Bekijk hier de website van: Enrico's mobiele Houtoven

Bufkes

Gastronomisch in combinatie met Limburgse gastvrijheid!

Met passie en gedrevenheid bereiden wij al meer dan 20 jaar de lekkerste broodjes, vers voor onze gasten. Met de beste ingrediënten maken we de lekkerste broodjes. Daarom zijn we niet alleen Limburgs gastvrij, maar doen we ook aan 'gastronomie'; de kunst van smaak en proeven.

nieuwkomer voor 2019 in Meerssen

Bekijk hier de website van: Bufkes

Speciaal bieren café De Keizer

Ben jij een fervent bierliefhebber? Dan kan je je hart ophalen bij Speciaalbierencafé de Keizer waar een keur aan speciaalbieren geschonken zal worden.

Speciaalbierencafé De Keizer is deelnemer van het eerste uur op het Charlemagne Preuve Festijn.

Bekijk hier de website van: Speciaalbierencafé de Keizer

Saveurs

Foodtruck M’EAT MY BALLS met hun heerlijke gehaktballen gerechten. Inmiddels een vaste gast in Meerssen.

Wie kent hem inmiddels niet, die bal van Saveurs. Je mag er ook in 2019 weer een heel weekend van komen genieten!"

Bekijk hier de website van: Saveurs

Markt Achttien

Voor koffie & thee, lunch & diner. Bij Nadine & Ruud van den Berg

Bij Markt Achttien vind je de perfecte mix van heerlijke gerechten, gezelligheid en persoonlijke service

Bekijk hier de website van: Markt Achttien

Sportschool Ten

Evenals vorig jaar is Sportschool Ten ook nu weer van de party. Voor alle gezonde eters serveren zij verantwoord food. Noodles, pasta, beef en groenten.

Shake and Serve

It’s all about mixing!

Shake and Serve is sinds 2005 gespecialiseerd in cocktailcatering en is daarmee een van de eerste in Nederland. Ons team van ervaren, representatieve en gastvrije cocktailshakers en bartenders staat op het Preuve festijn  voor u klaar.

Wij bieden u een mix van gepassioneerde cocktailshakers met een uitgebreide kennis van zaken, heerlijke cocktails en stijlvolle bars.

Creativiteit, gastgerichtheid en kwaliteit staan voorop.  Ontdek de veelzijdigheid van Shake and Serve!

Bekijk hier de website van: Shake and Serve

DCI Events

DCI Events is gespecialiseerd in het organiseren van exclusieve evenementen op hoog niveau. Het bedrijf wordt met veel passie en gedrevenheid gerund door John en Inge Bleize. Tevens voorziet het zijn Food partner Capfood van bijpassende kwaliteitswijnen, Prosecco en een dessertwijn

Pasta Casa

Little Italy in Meerssen waar eerlijk eten, met de mooiste ingrediënten (en een vleugje liefde), centraal staat. Op het Preuvefestijn serveren wij bruschette van de barbecue met verschillende huisgemaakte toppings. Combineer deze bruschette met één van onze mooie Italiaanse wijnen en ervaar het ultieme dolce vita gevoel.

Chocolatier Ralph Hagen & Darq Maastricht

De ultieme chocolade en koffie experience voor de “echte” liefhebbers! Ook onze patisserie en ijs is van premium kwaliteit. Wij zijn erbij om jullie ijs te serveren uit onze oldtimer ijsbakbrommer. Behalve chocolade en vanille ijs serveren we ook tonkaboon, zwarte kers met venkel, karamel en zout en meer...

Brasserie Markt Achttien

Tijdens het Charlemagne festijn presenteren wij onze overheerlijke borrelbites zoals deze ook in onze zaak te krijgen zijn, namelijk de luxe bitterballen, mini-hamburgers, loempia's, brood (bakker Koos) op een plankje met lekkere dips, nacho's en een versie van onze eigen Markt Achttien plank. Dit alles eventueel in combinatie met bijpassende wijnen.

Daarnaast serveren we een Hendricks Gin & Tonic met komkommer, een Bombay Gin &  Tonic met citroen en de Limoncello Spritz.

Friterie op locatie

Met heerlijke vers afgebakken frites en saucerie.

TEN - The Lifestyle Company

Maak kennis met TEN op het Preuve Festijn.

Voor alle gezonde eters serveren zij verantwoord food. Noodles, pasta, beef en groenten.

Bekijk hier de website van: Ten - the Lifestyle company

Smokey Heaven - BBQ & MORE

Tuur de Luxe

Arthur heeft niet alleen veel tijd gestoken in het selecteren van de beste charcuterie, hij heeft ook lang gezocht naar de perfecte presentatie.

Met de grote rode snijmachine van Berkel presenteert hij de charcuterie in stijl. Doordat de snijmachine handmatig wordt aangedreven blijven de structuur én de smaak van het vlees perfect behouden. Zo ontstaat de ultieme smaakbeleving.

En dat is waar Tuur de Luxe voor gaat.

Bekijk hier de website van: Tuur de Luxe

Genieterij het Verdrag

A new chapter in hospitality

Onze passie voor gastvrijheid, lekker eten en mooie wijnen heeft ons samengebracht tot het aangaan van een nieuw avontuur “Genieterij het Verdrag”. op de sfeervolle Markt in Meerssen

Spencer's Saté Eventcatering

Spencer's Saté Event Catering is geboren uit pure passie voor het vak en Indische Roots! Wij willen mensen laten genieten van de èchte authentieke Indische keuken en de liefde voor deze keuken meegeven aan toekomstige generaties.

Bezoek de facebookpagina van Spencer's Saté.

Tapas double v y double v

Mestreechse, Waalse en Spaanse delicatessen & specialiteiten.

Met Spaanse roots in de familie zijn de Spaanse gerechten er vanzelf ingeslopen. Na 5 jaar een tapa’s bar in Durbuy, breidde de culinaire interesse zich uit naar de Waalse vleeskeuken. Maar met geboren Maastrichtenaren achter het fornuis blijft Double V y Double V ook zeer verbonden met de Maastrichtse keuken.

Luna Events - kinderanimatie

Luna Events, voor het allerleukste kinderentertainment van Limburg! Wij maken van ieder evenement een onvergetelijke dag voor zowel jong als oud. Je bent immers nooit te oud voor een lief ballondiertje, een hippe glittertattoo of een heerlijke suikerspin, wel?

Bezoek de website van Luna Events.

Praktische informatie voor deelnemers

 • Op vrijdag starten we om 19.00 uur, op zaterdag om 16.00 uur en zondag om 14.00 uur.
  Vrijdag en zaterdag stoppen we om 01.00 uur en zondag om 22.00 uur.
 • Huurprijs tent (5x5m) € 326,45 ex. btw (€ 395,00 incl.), inclusief vaste vloer (licht verhoogde vlonder), sfeerverlichting, zonder werkverlichting.
  De tenten zijn 2,70 m hoog.
 • Voor foodtrucks e.d. zijn grondplaatsen (maximale lengte 5 meter inclusief dissel/koppeling) voor € 161,16 ex BTW (€ 195,00 incl.).
  Voor foodtrucks groter dan 5 meter is de prijs € 245,45 ex BTW (€ 297,00 incl.)
 • In deze prijs is ook opgenomen normaal gebruik van (reguliere) elektriciteit en water.
  Wateraansluiting kan worden gerealiseerd d.m.v. tuinslang en Gardena koppeling.
 • De inrichting van de tent mag de ondernemer zelf bepalen.
  Voorwaarde is wel dat de stand er aantrekkelijk én verzorgd uit moet zien. (Denk ook aan uitgifte- c.q. bereidingsruimte en wellicht zitje/statafel.) Een stukje voortent mag ook gebruikt worden (wel even overleggen).
  Ook een terrasje aan de voorkant als verlengde van de stand, mits dit niet afgebakend is, is geen probleem.

Interesse in deelname of meer informatie nodig? Gebruik hiervoor het contactformulier.