DeelnemersDEELNEMERS 2019

Hieronder de deelnemers van het Preuve Festijn 2019 die op dit moment bekend zijn. Er zullen er snel meer volgen!Enrico’s mobiele Houtoven Pizzeria

Gefascineerd door de Italiaanse keuken presenteren wij een heel andere belevenis van Pizza eten. Met uitsluitend verse ingrediënten worden bij u op locatie de pizza’s in een houtgestookte pizza-oven bereid.

Buon appetito!

De pizza’s worden rijkelijk belegd met verschillende ingrediënten, zoals: echte mozerella italiaanse salami’s ham kaas vis vlees groente etc


Bufkes

Gastronomisch in combinatie met Limburgse gastvrijheid!

Met passie en gedrevenheid bereiden wij al meer dan 20 jaar de lekkerste broodjes, vers voor onze gasten. Met de beste ingrediënten maken we de lekkerste broodjes. Daarom zijn we niet alleen Limburgs gastvrij, maar doen we ook aan ‘gastronomie’; de kunst van smaak en proeven.

nieuwkomer voor 2019 in Meerssen


Speciaal bieren café De Keizer

Ben jij een fervent bierliefhebber? Dan kan je je hart ophalen bij Speciaalbierencafé de Keizer waar een keur aan speciaalbieren geschonken zal worden.

Speciaalbierencafé De Keizer is deelnemer van het eerste uur op het Charlemagne Preuve Festijn.

Capfood

Tijdens het Charlemagne Preuvefestijn presenteren wij u onze overheerlijke zelfgemaakte Saté met pindasaus uit eigen keuken. En alles op een zo ecologisch verantwoorde manier gepresenteerd.

Tevens de Meerssen Burger die bij iedere BBQ bijzonder goed in de smaak valt omdat dit een pure Quarterpounder is, waarvan alle ingrediënten uit Meerssen komen.

DCI Events

DCI Events is gespecialiseerd in het organiseren van exclusieve evenementen op hoog niveau. Het bedrijf wordt met veel passie en gedrevenheid gerund door John en Inge Bleize. Tevens voorziet het zijn Food partner Capfood van bijpassende kwaliteitswijnen, Prosecco en een dessertwijn

Pasta Casa

Little Italy in Meerssen waar eerlijk eten, met de mooiste ingrediënten (en een vleugje liefde), centraal staat. Op het Preuvefestijn serveren wij bruschette van de barbecue met verschillende huisgemaakte toppings. Combineer deze bruschette met één van onze mooie Italiaanse wijnen en ervaar het ultieme dolce vita gevoel.

Chocolatier Ralph Hagen & Darq Maastricht

De ultieme chocolade en koffie experience voor de “echte” liefhebbers! Ook onze patisserie en ijs is van premium kwaliteit. Wij zijn erbij om jullie ijs te serveren uit onze oldtimer ijsbakbrommer. Behalve chocolade en vanille ijs serveren we ook tonkaboon, zwarte kers met venkel, karamel en zout en meer…

Saveurs

Foodtruck M’EAT MY BALLS met hun heerlijke gehaktballen gerechten. Inmiddels een vaste gast in Meerssen.

Wie kent hem inmiddels niet, die bal van Saveurs. Je mag er ook in 2019 weer een heel weekend van komen genieten!”

Sportschool Ten

Evenals vorig jaar is Sportschool Ten ook nu weer van de party. Voor alle gezonde eters serveren zij verantwoord food. Noodles, pasta, beef en groenten.

Brasserie Markt Achttien

Tijdens het Charlemagne festijn presenteren wij onze overheerlijke borrelbites zoals deze ook in onze zaak te krijgen zijn, namelijk de luxe bitterballen, mini-hamburgers, loempia’s, brood (bakker Koos) op een plankje met lekkere dips, nacho’s en een versie van onze eigen Markt Achttien plank. Dit alles eventueel in combinatie met bijpassende wijnen.

Daarnaast serveren we een Hendricks Gin & Tonic met komkommer, een Bombay Gin &  Tonic met citroen en de Limoncello Spritz.

Friterie op locatie

Met heerlijke vers afgebakken frites en saucerie.

TEN – The Lifestyle Company

TEN biedt een nieuwe, unieke manier van fitness in Meerssen. Speciaal voor iedereen die echte resultaten wilt bereiken. Dit doen we met behulp van de Milon, Egym en ons persoonlijk Succesplan. De meest innovatieve trainingsconcepten in de fitnessbranche waarbij je tot 15 keer meer resultaat kunt behalen dan in de gewone sportschool.

Maak kennis met TEN op het Preuve Festijn.

Praktische informatie voor deelnemers

 • Op vrijdag starten we om 19.00 uur, op zaterdag om 16.00 uur en zondag om 14.00 uur.
  Vrijdag en zaterdag stoppen we om 01.00 uur en zondag om 22.00 uur.
 • Huurprijs tent (5x5m) € 326,45 ex. btw (€ 395,00 incl.), inclusief vaste vloer (licht verhoogde vlonder), sfeerverlichting, zonder werkverlichting.
  De tenten zijn 2,70 m hoog.
 • Voor foodtrucks e.d. zijn grondplaatsen (maximale lengte 5 meter inclusief dissel/koppeling) voor € 161,16 ex BTW (€ 195,00 incl.).
  Voor foodtrucks groter dan 5 meter is de prijs € 245,45 ex BTW (€ 297,00 incl.)
 • In deze prijs is ook opgenomen normaal gebruik van (reguliere) elektriciteit en water.
  Wateraansluiting kan worden gerealiseerd d.m.v. tuinslang en Gardena koppeling.
 • De inrichting van de tent mag de ondernemer zelf bepalen.
  Voorwaarde is wel dat de stand er aantrekkelijk én verzorgd uit moet zien. (Denk ook aan uitgifte- c.q. bereidingsruimte en wellicht zitje/statafel.) Een stukje voortent mag ook gebruikt worden (wel even overleggen).
  Ook een terrasje aan de voorkant als verlengde van de stand, mits dit niet afgebakend is, is geen probleem.

Interesse in deelname of meer informatie nodig? Gebruik hiervoor het contactformulier.